Is thuiswerk iets voor mij?

is thuiswerk iets voor mij als je vandaag niet meer gelukkig bent in je eigen job. Kan ik meer dan de job bij mijn werkgever?

is thuiswerk iets voor mij
is thuiswerk iets voor mij

Is thuiswerk iets voor mij ? Heb je vandaag vragen over je huidige loopbaan? Wil je nagaan of thuiswerk voor jou een mogelijke piste is om te bewandelen, dan kun je via de ThuiswerkGids nagaan of thuiswerk iets voor jou kan zijn.

Wanneer kan het voor jou zinvol zijn om te overwegen om met thuiswerk te starten?

• Je voelt je gestresseerd, futloos of overspannen door je huidige werk,
• Zit met twijfels en vragen over je werk qua jobinhoud en toekomstkansen,
• Hebt vragen of je huidige job nog wel past in je levensstijl,
• We wil meer plezier en voldoening in je job,
• Je wil een beter evenwicht tussen je beroeps- en privéleven.
• Wil weten welk werk écht bij je past.
• Vindt het tijd om de balans op te maken van je loopbaan.
• Wil uitzoeken welke loopbaankeuzes je best maakt.
• Je wil ontdekken hoe je je talenten volop kan laten renderen.
• Hebt het gevoel dat er meer in je zit dan dat je kan tonen op je werk.
• Bent op een kruispunt gekomen in je loopbaan en weet niet welke richting je best kiest.

Tijdens 2 gesprekken van 2 uur zal je op basis van gesprekken met vragen over thuiswerk nadenken en je thuiswerkidee vorm geven. Je krijgt zo gaandeweg een dieper inzicht in jouw mogelijkheden van thuiswerk.
Uiteraard ontdek je ook een antwoord op heel wat praktische vragen waar je mee zit. Denk bijvoorbeeld aan het statuut, het tarief, klanten vinden of je dienst promoten.

 

Gratis telefonisch intakegesprek

Tijdens een gratis intakegesprek gaan we na wat je wil doen en of een gesprek zinvol kan zijn. Wil je een intakegesprek aanvragen, dan vul je best onderstaand formulier in of je belt nu naar Michel op 0485 307 424.

 

Loopbaanbegeleidingscheques met overheidssubsidies aanvragen

De 2 bijeenkomsten van 2 uur vallen onder het systeem van loopbaanbegeleiding van VDAB. Dit wil zeggen dat je bij VDAB de loopbaanbegeleidingscheques bestelt. Je betaalt 10 euro per uur of 40 euro in het totaal aan VDAB en de overheid komt tussen in de kosten van de loopbaanbegeleiding.

Ben je werknemer of zelfstandige en woon je in Vlaanderen of Brussel, dan heb je recht op loopbaanbegeleiding met tussenkomst van VDAB. Je kunt per 6 jaar maximum 8 uur loopbaanbegeleiding volgen. Huisvrouwen, werklozen en mensen met een ziekte-uitkering kunnen geen loopbaanbegeleiding met VDAB cheques volgen.

De loopbaanbegeleidingscheque kun je bestellen bij VDAB op het gratis nummer 0800 30 700.

Men zal je vragen naar je rijksregisternummer, je mailadres en je naam. Je krijgt dan alle informatie via e-mail. Eens dat je de loopbaancheque ontvangen hebt, maak je een afspraak met de ThuiswerkGids.

De ThuiswerkGids is aangesloten bij Grow Coaching, een erkend loopbaancentrum van VDAB. In het team van Grow Coaching zitten ook loopbaanbegeleiders die werken rond burnout preventie en loopbaanvragen die niet aan thuiswerk gelinkt zijn.

Heb je vragen over je loopbaan? Wil je een gesprek? Vul dan onderstaand formulier in.

Previous Wat je beter op voorhand weet als je thuiswerk doet
Next thuiswerk vacatures. Wat zijn de mogelijkheden