thuiswerk vacatures. Wat zijn de mogelijkheden


thuiswerk vacatures
thuiswerk vacatures

Zoek jij thuiswerk vacatures? De ThuiswerkGids bezorgt je adressen voor thuiswerk en legt uit hoe je met thuiswerk start. Je vindt hier een mooi overzicht van thuiswerkvacatures.  Er is thuiswerk in alle regio’s van Belgie en in alle types van jobs. Het  administratief, technisch en creatief thuiswerk kan zowel eenmalige als langdurige zijn.

Vorig jaar hadden wij meer dan 2.000 thuiswerk vacatures. Hieronder vind je maar een kleine selectie. Deze thuiswerk vacatures geven je een goed beeld van wat bedrijven vragen. 

Administratief thuiswerk

 • Uittypen interview
  Uittypen lang interview van 07u05. Dit mag zeker met schrijffouten, ik heb gewoon de ruwe tekst nodig. Opnames worden geleverd via We Transfer. Eenmalige opdracht – bedrijf uit Tienen
 • Administratie thuiswerk
  Voor een bedrijf dat diagnostische apparatuur verkoopt, zijn wij op zoek naar iemand die hen op lange termijn 10 – 15 uur per week kan ondersteunen. Dit kan van thuis uit: na een korte opleiding zijn enkel sporadische bezoeken aan het kantoor in Diegem noodzakelijk.
  Continue job – bedrijf in Diegem
 • Voeren van boekhouding
  Kleine BVBA die maandeljks enkele inkomende en uitgaande facturen heeft. Boeken van inkomende en uitgaande facturen, BTW- en belastingsaangifte, opmaken van balans, resultaten- en jaarrekening.
  Langdurige opdracht – bedrijf uit Bornem
 • Input adressen
  Input van een 400 namen en e-mailadressen in ons CRM-systeem. Dringende opdracht. Daarna onderhoud van ons adressenbestand.
  Eenmalige opdracht – bedrijf in Zottegem
 • Administratieve duizendpoot
  Opmaken van Excel database – Inputten van gegevens in Database (Excel) – Vertalingen Nl-Fr – Agendabeheer – Telefonische verkoop & telefonisch afspraken maken (Nl-Fr) – + verdere administratieve en commerciële ondersteuning
  Continue opdracht – bedrijf uit Anzegem
 • Administratief thuiswerk
  marktonderzoek met concurrenten en positionering – inhoud en teksten voor website voorbereiden – coordinatie van alle vertaalwerk in NL-FR-DU-EN. Praktische en commerciële documentatie opstellen en vorm geven. Operationele processen documenteren (vanaf eerste klantencontact tot klantentevredenheid meting)
  Continue opdracht – bedrijf uit Westerlo

 

Thuiswerk vacatures copywriter

 • Schrijven gids beleggen
  We zoeken dringend een financieel redacteur die rond het thema beleggen een gids kan ontwikkelen tussen 50 en 80 pagina’s. De doelgroep: klanten en prospects van een financiële instelling. De inhoud moet niet tot in de diepte gaan.
  Eenmalige opdracht, bedrijf uit Zaventem
 • Boek nalezen
  Welke nalezer kan een 20 tal bladzijden van een boek op schrijffouten en spelfouten nalezen. Het gaat alleen om het verbeteren van de schrijffouten, dus niet herschrijven. Graag een prijs per woord of pagina.
  Eenmalige opdracht – bedrijf uit Antwerpen
 • Schrijven brochure
  Voor onze klant maken wij momenteel een brochure van 8 pagina’s. Lay-out doen wij zelf, maar we zijn op zoek naar een copywriter die de inhoud kan verzorgen. Eenmalige opdracht – bedrijf uit Brussel
 • Nederlandstalig copywriter met ruime kennis van SEO
  De deadlines zijn cruciaal, de timing is flexibel en je kunt  van thuis uit werken. De ideale kandidaat zal een portfolio van opvallende SEO geoptimaliseerde webteksten voorleggen. Regelmatige opdracht – bedrijf uit Gent

Thuiswerk vacatures vertaler

 • Vertaler Nederlands Frans
  Vertalen van onze software voor verzekeringsmakelaars van het Nederlands naar het Frans. Opdracht van vermoedelijke 1.5 maand
  Eenmalige opdracht – bedrijf uit Roeselare
 • vertaler Engels naar Nederlands
  Ik zoek iemand om een artikel te vertalen van Engels naar Nederlands. Als het goed is zou er elke maand gemiddeld 2-3 artikels moeten worden vertaald. Het eerste artikel is 650 woorden.
  Regelmatige opdracht – bedrijf uit Oostrozebeke

 

Grafisch vormgever vacatures

 • Ontwerp folder
  Test om occasionele folders of flyers via freelancers te doen. Voor deze opdracht zoeken we iemand die een A3 toegevouwen naar A5 kan maken met inhoud die wij opgeven. Het moet een fris, vrolijk ontwerp zijn, drukklaar afgeleverd. Je bent bereid om jezelf bij ons op kantoor te komen voorstellen en vergaderingen/briefing bij ons op kantoor te volgen.
  Regelmatige opdracht – bedrijf uit Ternat
 • Ontwerp folder
  Test om occasionele folders of flyers via freelancers te doen. Voor deze opdracht zoeken we iemand die een A3 toegevouwen naar A5 kan maken met inhoud die wij opgeven. Het moet een fris, vrolijk ontwerp zijn, drukklaar afgeleverd. Je bent bereid om jezelf bij ons op kantoor te komen voorstellen en vergaderingen/briefing bij ons op kantoor te volgen.
  Regelmatige opdrachten – bedrijf uit Ternat
 • Ervaren grafisch ontwerper
  ik ben op zoek naar een grafische ontwerper die mij kan helpen voor het beeldmateriaal van een webshop te ontwerpen
  Eenmalige opdracht – bedrijf uit Antwerpen

 

Technische thuiswerk vacatures

 • Webshop maken
  Een kledijbedrijf wenst een webshop. Een webshop waar kleuren en maten + eventuele personalisatie opgeven belangrijk zijn. Heel gebruiksvriendelijk. Graag prijs en eventuele voorbeelden die reeds gemaakt zijn.
  Regelmatige opdracht – bedrijf uit Izegem
 • tekenaar autocad 2D
  Tekenaar met kennis van bouwkundige plannen, tekenen as build en electrische borden goede kennis autocad 2016 2D
  Regelmatige opdracht – bedrijf uit Mechelen
 • Website ondersteuning
  Updaten website. Foto’s toevoegen. Teksten toevoegen opstarten webshop
  Regelmatig opdracht – bedrijf uit Asse
 • website maken
  Ik ben op zoek naar iemand om een website te maken. Wat hierbij van belang is, is dat ik deze achteraf zelf kan aanvullen met nieuwe foto’s en korte tekst van nieuwe projecten. Ook belangrijk is dat ik hoog scoor op google. Het zou gaan om een website met een 8-tal pagina”s
  Eenmalige opdracht – bedrijf uit Wolvertem
 • Ontwerpen banner en button
  We zoeken een creatief ontwerp van een roterende banner en een statische button om onze website te promoten op de website van één van onze partners. De precieze afmeting van de button & banner geven we door na het toezeggen van de opdracht. Graag een prijsindicatie en een voorbeeld van een eerder ontwerp van een roterende banner wanneer je interesse hebt in deze opdracht.
  Eenmalige opdracht – bedrijf uit Houthalen

 

Telefonische thuiswerk vacatures

 • Opvolgen perscontacten
  Voor een klant zoek ik PR-ondersteuning. Zij versturen regelmatig persberichten. De tijd ontbreekt om de perslijst op te volgen, de relatie met lokale journalisten uit te bouwen, Continue opdracht – bedrijf uit Leuven
 • Vastgoed mailing nabellen
  Telefonische opvolging van mailing met vastgoedinvestering. Initiele mailing bestaat uit 1.000 contacten die onderverdeeld word in lijsten van 100. U bepaalt zelf hoeveel pakketten u aan wenst te nemen. In onderling overleg stellen we een script op waarin we naar interesse polsen en eventueel een afspraak voor gesprek vastleggen bij de potentiele klant. Wij stellen VOIP telefoonsysteem ter beschikking zodat u kan werken van uw locatie. Gelieve te reageren met tarief.
  Langdurige job – bedrijf in Hasselt
 • administratie en afspraakplanning
  Ik ben op zoek naar iemand voor een 4 uur per week die mij kan helpen bij administratie en het maken van afspraken. We spreken wekelijks 1 keer af voor opvolging te doen en di buiten de kantooruren. Thuiswerk.
  Continue opdracht – bedrijf in Wevelgem
 • Telefonisch afspraken vastleggen kunstgaleries
  U contacteert telefonisch kunstgaleries in de Benelux en plant de agenda”s van 2 verkopers. De bedoeling is dat de verkopers vrijblijvende voorstellingen van ons product kunnen geven. Degelijke kennis Frans en Engels vereist.
  Continue opdracht – bedrijf uit Kortrijk

 

Reageer niet onvoorbereid op thuiswerk vacatures

Is thuiswerk nieuw voor jou? Dan heeft het weinig zin om snel op 1 van de thuiswerk vacatures te reageren. De concurrentie met andere thuiswerkers kan groot zijn. Als je dan op een foute manier reageert, dan wordt je reactie niet bekeken. Bereid je daarom goed voor.

Als je ervaring hebt, dan kun jij deze thuiswerk vacature wellicht perfect uitvoeren. Maar vaak krijg je de kans niet. Eén van de belangrijkste redenen is dat je het vertrouwen dat bij thuiswerk nodig is onvoldoende kunt overbrengen.

 

Cursus starten met thuiswerk

Wil je goed voorbereid met thuiswerk beginnen en zo je slaagkansen vergroten, neem dan loopbaanbegeleiding thuiswerk met loopbaancheques van VDAB. In 4 uur krijg je dan een dieper zicht in de wensen van bedrijven, contracten, tarieven, vacatures en hoe er op te reageren.

 • De loopbaancheques bestel je bij VDAB op telefoonnummer 0800.30.700.
 • Eens je de cheques ontvangen hebt, dan neem je contact op met de ThuiswerkGids op 0486.329.20 en maken we een afspraak.
 • We komen dan 2 keer 2 uur samen.

 

 

Previous Is thuiswerk iets voor mij?
Next 10 meest gestelde vragen over thuiswerk