Thuiswerker heeft 2 tot 10 klanten


thuiswerker heeft 2 tot 10 klanten
thuiswerker heeft 2 tot 10 klanten

Twee tot 10 klanten, meer klanten hebben thuiswerkers meestal niet. Meer heb je volgens Unizo niet nodig om succesvol van thuis uit te werken en er je boterham mee te verdienen. Nog volgens Unizo zijn er 45.000 al freelance thuiswerkers en helpen zij tussen de 90.000 en 450.000 bedrijven.

De ThuiswerkGids vindt de cijfers realistisch. Bedrijven besteden vaker thuiswerk uit dan ze denken. Het vertaalbureau waarmee ze werken, de kans is groot dat het een thuiswerker is, de copywriter of grafisch vormgever, ook zij kunnen gewoon thuiswerkers zijn maar dit niet altijd vertellen.

Van zodra bedrijven weten wie je bent, hoe je werkt en tevreden zijn, komen ze heel makkelijk terug. Je hebt dus niet zo veel klanten nodig om een parttime of fulltime job te krijgen. Je kunt al beginnen met thuiswerk vacatures te bekijken om een idee te krijgen van de vraag.

Het moeilijkste is uiteraard die trouwe klanten vinden. Meestal gaat het in het begin gepaard met een zoektocht naar bedrijven die echt bij je passen en je waarden en cultuur respecteren.

Thuiswerker heeft 2 tot 10 klanten nodig, investeer hier tijd aan.

Het grootste gevaar is nu net om te gaan hopen dat die klanten zo maar komen aanwaaien. Alle thuiswerkers hebben hun klanten echt gezocht, met hen gepraat of hun klanten zijn via marketing tot bij hen gekomen.

Wie op zoek is naar 2 klanten denkt al gauw dat het allemaal wel vanzelf zal lopen. Niets is minder waar. Geen enkel bedrijf weet dat jij in je kamer op thuiswerk zit te wachten. Je kan dan ook moeilijk verwachten dat men zo maar ineens gaat aanbellen met werk.  De meesten hebben dan ook aandacht besteed aan wie ze zijn en hebben er voor gezorgd dat men regelmatig opvalt.

Zelfs de mensen die fulltime op kantoor werken en thuiswerk zoeken, zorgen er voor dat ze via internet of online netwerken goede contacten kunnen leggen met bedrijven. Het is niet altijd evident maar wie uiteindelijk op zoek is naar 1 of 2 klanten heeft meestal geduld.

 

Previous Welk contract bij thuiswerk
Next Is er veel concurrentie bij thuiswerk